Ons team

'Wie zijn wij?'


“Gelukkig zijn en gezond leven gaan hand in hand”, dat is de missie die wij met de paplepel ingegoten kregen. De passie van onze vader Theo en onze grootvader Willem Smits is aan ons doorgegeven en zit in ons bloed. Vandaar dat sinds jaar en dag TS Health Products ervoor staat om hier een bijdrage aan te leveren voor zowel mens als dier. Dit doen wij met ruim 5000 verschillende gezondheidsproducten, waarvan vele bekende (eigen) merken. Om dit te kunnen bereiken hebben we een geweldig team dat hard werkt aan het realiseren van onze missie. Dankzij onze geweldige klanten en partners kunnen wij gezamenlijk veel meer mensen bereiken om ieders leven gelukkiger én gezonder te maken. Onze klanten zijn onderdeel van onze familie, want alleen met familie kan je samenwerken aan de toekomst. Verwelkomen wij u binnenkort in onze familie?

 


Stephan & Samantha Smits
Directie TS Health Products

Onze familiegeschiedenis

Bij ons draait alles om de symbiose van geluk en gezondheid. In de jaren '40 begon onze familie al met het verkennen van gezondheid. Het begon met onze grootvader, Willem Smits (1908-1971), een natuurgeneeskundige die nieuwe manieren zocht om de gezondheid te bevorderen. Hij overtuigde ons dat de natuur ons talloze mogelijkheden biedt om zowel mens als dier te ondersteunen.

Ons familiebedrijf, eerst bekend als Smits Reform en later onder de leiding van Theo Smits omgedoopt tot Zonnatura BV, evolueerde in de loop der tijd. Theo verliet Zonnatura en richtte op 1 mei 1988 samen met zijn vrouw Hennie Smits TS Reform BV op. Dit bedrijf specialiseert zich in natuurlijke voedingssupplementen en homeopathische geneesmiddelen.

Vandaag de dag zetten de kinderen van Theo en Hennie deze traditie voort. Natasha, Stephan en Samantha werken allemaal binnen het bedrijf om onze gedeelde idealen te verwezenlijken. Theo Smits blijft de Algemeen Directeur, Natasha Smits is verantwoordelijk voor educatie en kwaliteit, Stephan Smits vervult de rol van Commercieel Directeur, en Samantha Smits is de Operationeel Directeur. Samen vormen ze het leiderschapsteam van TS Products.

Hoewel we in 2015 afscheid moesten nemen van onze geliefde echtgenoot en moeder, Hennie Smits, blijft ze in gedachte elke dag bij ons. Haar inspiratie blijft onze drijfveer.

Wat doen we precies?

Als distributeur nemen we een cruciale rol op ons: het verbinden van producenten met consumenten. Onze wereld bestaat uit een divers palet van ongeveer 35 merken, en dat betekent dat we voortdurend in contact staan met een gevarieerde groep producenten en consumenten.

 

We reiken zowel naar producenten in eigen land als over de grens, terwijl sommige van onze eigen producten het levenslicht zien in het state-of-the-art 'nat lab' van TS Health Products, dat we sinds 2016 koesteren. Hier worden onder andere onze tincturen met zorg vervaardigd. Daarnaast beschikken we over een toegewijde vitamineruimte waar verschillende vitamines, capsules en tabletten met de grootste zorg worden samengesteld en verpakt.

Met wie gaan we deze uitdaging aan?

Met klanten over de hele wereld, zowel nationaal als internationaal, bedienen we zowel bedrijven als particuliere consumenten. Onze producten zijn te vinden in diverse verkooppunten, waaronder drogisterijen, apotheken, speciaalzaken en onze eigen webshop,Scala Health. 

Dit indrukwekkende werk realiseren we met een hecht team van circa 50 getalenteerde professionals. Samen vormen we een geïntegreerd team bestaande uit (online) marketeers, brandmanagers, creatieve designers, gedreven productmanagers, logistieke experts, klantgerichte binnendienstmedewerkers, diverse specialisten, en toegewijde magazijnmedewerkers.

 

 

Even voorstellen...
Ons ervaren salesteam 

 

Ons Sales team komt graag bij jou langs voor een persoonlijke uitleg over onze producten of een training op locatie. Een afspraak plannen is eenvoudig. Neem snel contact op en bepaal zelf het moment dat jou het beste uitkomt. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen bij het behalen van jouw zakelijke doelen.


Marleen de Wit 

Regio Account Manager, Noord-Oost Nederland


Rhariba Maghroud 

Field Accountmanager België 

 
Laura Carlier

Regio Account Manager Wallonie en Luxemburg


Veronica van Deelen-Leenders 

Key Account Manager Benelux 


......

Sales / Marketing Assistent