Onze merken

 

U kent ons al jarenlang als een familiebedrijf dat als doel heeft een bijdrage leveren voor een gelukkig, gezond en lang leven. Dit doen wij door het aanbieden van een breed assortiment gezondheidsproducten; voedingssupplementen, homeopathische geneesmiddelen, (natuurlijke) cosmetica en medische hulpmiddelen.

 

Hieronder een greep uit ons portfolio

 

AtroFlex
AtroFlex is een voedingssupplement met geselecteerde ingrediënten welke belangrijk zijn voor de botten* en het kraakbeen* en bijdragen aan de normale werking van spieren**. Het bevat o.a. Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Vitamine C, D en Hyaluronzuur.

Aloë Care
Het inwendige gebruik van het sap van de Aloė Vera plant, al enkele tientallen jaren bekend in de VS, groeit ook in Europa en Nederland.

Anthogenol®
Anthogenol® is zorgvuldig samengesteld uit MASQUELIER’s® Original OPCs (in de jaren ’90 bekend geworden onder de naam OPC-85®) en MASQUELIER’s® French Pine Bark Extract. Dit unieke recept draagt bij aan het behoud van vitaliteit door:
1. Krachtige antioxidant bescherming en effectieve stimulering van de doorbloeding;
2. Versterking en behoud van de kwaliteit van de bloedbaan tot in de kleinste haarvaten;
3. Ononderbroken afgifte van voedingsstoffen aan cellen en organen.

Naar de website van Anthogenol

(Bach) RESCUE
RESCUE® is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de vijf Bach bloesems Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Gemakkelijk in gebruik. Overal en altijd.

Naar de website van Bach Rescue

Bach bloesems
Het Bach systeem kent 38 remedies. Die zijn in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie.

Naar de website van Bach Bloesems

Best Choice
Voedingssupplementen gemaakt van kruiden en planten.

Naar de website van Beste Choice

BreastGro
BreastGro Capsules is een voedingssupplement met een gepatenteerde natuurlijke hopformule om de borsten en het decolleté te verstevigen of te vergroten. 

Naar de website van BreastGro

 

Caricol
100% Organic Papaya Fruit. Caricol bevordert de spijsvertering.

De Cruydhof
Bestaat uit: vette oliën, etherische oliën en gemengde kruiden.

Essência da Natureza
Het theemerk Essência da Natureza bestaat uit diverse theesoorten uit Brazilië, die allemaal hun eigen gezondheidsvoordeel hebben. De theesoorten worden van oudsher gebruikt voor bijvoorbeeld de weerstand, afvallen het libido en de nieren.
Naar de 
website van Essência da Natureza 

Epigenar Support
Epigenar is een speciaal ontwikkelde lijn van hoogwaardige voedingssupplementen.

Ferrotone
Ferrotone is 100% natuurlijk bronwater, dat het lichaam voorziet van extra ijzer in een milde en natuurlijke vorm die goed wordt opgenomen en vriendelijk is voor maag en darmen.

Green Magma
Gerstegrassap extract zit boordevol vitaminen, mineralen, antioxidanten, enzymen en chlorofyl. Bevordert de spijsvertering, geeft meer energie en heeft een ontzurende werking.

Naar de website van Green Magma 

HairGro
Het HairGro® assortiment bevat producten voor zowel inwendig (capsules) als uitwendig (serum, shampoo en conditioner) gebruik bij mannen/vrouwen die te maken krijgen met haarverlies.

Naar de website van HairGro 

Himalaya Herbals
Himalaya Herbals Voedingssupplementen & huidverzorgingsproducten met kruidenextracten uit het Himalaya gebied.

Naar de website van Himalaya Herbals 

 

La Drome
Bestaat uit kruidentincturen, etherische oliën, kruidenmixen en hydrolaten.

Leaf animal care
Leaf animal care is een biologische voedingssupplementenlijn voor honden. De producten van Leaf animal care zijn puur en eerlijk met minimale belasting voor mens, dier en milieu.

Naar de website van Leaf Animal care

Liberty Health
Bestaat uit diverse voedingssupplementen en visolie. Het is een lijn van hoogwaardige voedingssupplementen met een goede prijs / kwaliteitsverhouding.

LitoFlex
LitoFlex is een 100% natuurlijk en puur product voor het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen.

Naar de website van LitoFlex 

LITOPET/LITOVET
Is een 100% natuurlijk en puur product voor het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen bij honden en paarden.

Naar de website van LITOPET 

Membrasin
Membrasin met duindoornbesolie is een voedingssupplement en helpt bij droge ogen, droge mond en droge slijmvliezen.

Naar de website van Membrasin 

Natura Sanat
Bevat onder andere enkelvoudige tincturen, meervoudige tincturen, balsems en crèmes.

Noviral
Noviral Anti Allergie Spray (medisch hulpmiddel) biedt effectief bescherming tegen hooikoorts, huisstofmijt, huidschilfers van dieren en andere luchtwegallergieën (als gevolg van pollen en andere allergenen) die via de neus geïnhaleerd worden.

Naar de website van Noviral 

 

Pflüger
Pflüger heeft de pure kracht van de natuur in zich. Het is een assortiment van natuurlijke producten met natuurlijke ingrediënten.

Naar de  website van Pflüger

Pflüger Schüsslerzouten
Schüsslerzouten van Pflüger voor balans in de cellen. Er zijn nu 27 mineraalzouten, Schüsslerzouten genaamd, beschikbaar. En 12 aanvullende crèmes.

Naar de website van Pflüger Schüsslerzouten 

Promensil
Promensil is een natuurlijk voedingssupplement met rode klaver. Dat bedoeld is voor overgangsverschijnselen zoals opvliegers en nachtelijk zweten.

Naar de website van Promensil 

Puressentiel
Puressentiel, een merk gebaseerd op aromatherapie, is naast een familiaal laboratorium, vooral een avontuur van mensen. Dit familieverhaal gaat hand in hand met een geolied en ambitieus team.

Essentiële oliën worden toegankelijk gemaakt dankzij producten die makkelijk in gebruik zijn. Het reikt natuurlijke producten aan voor situaties van elke dag: een zuivere binnenlucht, soepele spieren en gewrichten, een goede ademhaling, een betere bloedcirculatie en het dagelijkse welzijn. Het assortiment bestaat uit 27 producten.

Naar de website van Puressentiel 

RESCUE Pets
RESCUE Pets is een voedingssupplement voor alle (huis)dieren. Het ontspant en stelt gerust in situaties die door het dier als niet prettig worden ervaren.

De Rio Range
Onze Rio Amazon range omvat een breed assortiment van voedingssupplementen en kruidenthee uit het Amazone regenwoud.

Rio Rosa Mosqueta
Een huidverzorgingslijn die 100% natuurlijke en biologische ingrediënten bevat zoals arganolie, avocado, calendula en rozenbottelolie. De huid intensief verzorgt, zonder dat de huid daar strak of gespannen van aanvoelt. Geschikt voor een gevoelige huid.

Naar de website van Rio Rosa Mosqueta 

Sambucol
Sambucol® bevat een gestandaardiseerd en geconcentreerd extract uit de zwarte vlierbes. Doordat vlierbessen het immuunsysteem stimuleren, bevordert Sambucol het hele jaar door het natuurlijk afweersysteem van het lichaam en je weerstand.

Naar de website van Sambucol 

Urtizon
Urtizon zonnecrème biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen zonneallergie.

Naar de website van Urtizon 

 

Vragen aan TS Health Products