Over TS Health

 

De geschiedenis 

Wij als familie geloven dat gelukkig zijn en een goede gezondheid hand in hand met elkaar verbonden zijn. Reeds in de jaren ’40 was onze familie al bezig met gezondheid. Het begon met onze opa: Willem Smits (1908-1971), die als natuurarts verder keek naar mogelijkheden om te kunnen helpen een goede gezondheid te ondersteunen. Hij geloofde en bewees dat je met producten uit de natuur, heel veel kan bijdragen aan de gezondheid voor mens (en dier).

Zonnatura BV was zo een familiebedrijf en is begonnen als Smits Reform, opgericht door Willem Smits. Theo Smits (zoon van Willem) was Algemeen Directeur bij Zonnatura BV. Toen Theo Smits daar wegging, besloot hij dat hij meer richting de geneeskracht wilde gaan, in plaats van de voeding waar Zonnatura zich vooral op richtte.

TS Health products is een waar familiebedrijf 

Dertig jaar geleden op 1 mei 1988 is Theo Smits samen met zijn vrouw Hennie Smits gestart met TS Reform BV. Een bedrijf wat zich richt op natuurlijke voedingssupplementen en homeopathische geneesmiddelen.

Met de kinderen van Theo en Hennie wordt deze traditie voortgezet. Natasha, Stephan en Samantha werken allemaal in het bedrijf om deze idealen waar te maken.
Theo Smits is nog steeds de Algemeen Directeur, Natasha Smits houdt zich bezig met de educatie en kwaliteitsaspecten binnen het bedrijf, Stephan Smits is de Commercieel Directeur en Samantha Smits is de Operationeel Directeur. Tezamen vormen zij het directie team van TS Products.
Helaas hebben wij in 2015 afscheid moeten nemen van onze dierbare echtgenoot en moeder Hennie Smits, maar in gedachte is zij nog dagelijks aan onze zijde.

 

TS Health Products breidt uit

Vanaf november 2016 heeft TS Health Products een stukje toegevoegd aan haar familiebedrijf. Natura Sanat BV De Cruydhof, dat is opgezet door W.C. Smits, is weer terug gekomen bij de familie en overgedragen door Frans en Lia van de Reep. Natura Sanat BV De Cruydhof heeft verschillende natuurlijke producten in haar assortiment waaronder verschillende kruidentinturen en verzorgingsproducten.