Partnerschap, welke voordelen zijn er?

 

Bent u geintresseerd om een partner te worden en te profiteren van vele voordelen? Neem dan contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Hieronder leest u wat het partnerschap met TS Health Products precies inhoudt. 

Door het maken van sportieve afspraken willen we samen met u meer omzet en rendement halen uit de juiste (eigen)merken. Dit doen we door de inzet van speciale partner acties, consumentenactiviteiten gericht op uw winkel, aanbieden van gratis product trainingen of workshops, winkel/etalage wedstrijden, aanbieden van social media content voor uw apotheek of winkel, aantrekkelijke staffelkortingen en toegang tot het partner portal.
In dit portal kunt u alle voor u belangrijke informatie vinden en ons assortiment ervaren. Denk daarbij aan uw factuur historie, bestellingen kunnen ingeven, merkenpagina met daarin overzicht van beschikbare assortiment en voorraad, speciale acties en niet te vergeten educatie- en opleidingsmogelijkheden.

Dit alles onder professionele begeleiding van uw eigen Regio Accountmanager en uw eigen contactpersoon bij Customer Service.

 

 

Hoe kan ik nu mijn bedrijf aanmelden als partner?