Ons kennisteam

 

Ons kennisteam heeft een schat aan expertise, met elk van onze experts die uitblinken in hun eigen specialisme. Maar we gaan verder dan alleen kennis vergaren; we delen het graag met anderen. Onze experts geven boeiende cursussen om hun inzichten te delen en anderen te inspireren. Ontdek met ons team nieuwe mogelijkheden en laat ons je begeleiden op weg naar nieuwe kennis. 

 

 


Judith Hofs
Maak kennis met Judith, onze productmanager en gediplomeerd veterinair natuurgeneeskundig therapeut, gespecialiseerd in honden. Judith combineert haar passie voor productontwikkeling met haar expertise in het welzijn van honden, wat resulteert in hoogwaardige producten en advies voor onze viervoetige vrienden.

Judith is te bereiken via j.hofs@tshealthproducts.nl

 


Marlien van Wensen
Ontmoet Marlien, onze Health Centre Manager en een afgestudeerd Orthomoleculair Therapeut. Marlien's expertise in orthomoleculaire therapie staat garant voor hoogwaardige gezondheidszorg en begeleiding voor onze cliënten.

Marlien is te bereiken via m.vanwensen@tshealthcentre.nl

 

Stefan Lubbersen
Ontmoet Stefan, onze orthomoleculaire therapie-expert op de customer service afdeling, deelt zijn kennis met klanten en collega's via inspirerende cursussen. Ontdek een gezondere levensstijl met zijn begeleiding.

Stefan is te bereiken via s.lubbersen@tshealthproducts.nl

 

 

 


Natasha Smits
Maak kennis met Natasha, onze veelzijdige expert. Ze leidt diverse cursussen over o.a. celzouten voor onze TS Health Academy en zorgt voor de hoogste kwaliteitsnormen in al onze producten. Natasha's inzet staat garant voor zowel educatie als topkwaliteit binnen onze organisatie.

Natasha is te bereiken via n.smits@tshealthproducts.nl

 

 

     

Heb je vragen over onze producten of over natuurlijke gezondheid in het algemeen? Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij zijn hier om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op het gebied van natuurlijke gezondheid.